Четвер, 25.04.2024, 07:03Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Як, на Вашу думку, повинна називатися Рідна Віра
Всього відповідей: 205

Друзі сайта

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Поисковый анализ сайта
Головна » 2015 » Липень » 16 » День Перуна і посвячення прапора ВВ
21:29
День Перуна і посвячення прапора ВВ

Увага! Анонсована Князем Огіним і Гораном смолоскипна хода в центрі Києва на День Перуна не може відбутися через загострення суспільно-політичної ситуації в Україні.

Споконвічні противники комуністично-іудейської системи сьогодні заявили, що прапор до головної битви з "імперією зла" вже готовий.

Сьогодні справжні жерці України ім'ям великого пращура Сварога, легендарного володаря вогню і полум'я, посвятили головний прапор організації. На прапорі зображений головний символ Духовної течії "Великий Вогонь", який був офіційно затверджений головами громад (Колом Кудесників) ще в минулу Коляду, тобто 22 грудня.

Але графічно втілити ідею символу було не так вже легко. Сповідники "Великого Вогню" - це люди здебільшого високої культури, добре освічені, часто мають не лише одну вищу освіту, тому кожен з огніщан, що брали участь в обговоренні прапора, мав свою окрему думку, на відміну від багатьох "лубачных раднаверав", які добре фінансуються російськими спецслужбами лише для того, щоб дискредитувати справжню віру наших предків.

Суперечки справжніх митців щодо графічного виразу поєднання старовинного знаку Сварога (подвійна блискавка в колі) з атрибутами легендарного пращура слов'янської воїнської аристократії Перуна тривала декілька місяців. Головна ідея, яка була подана Князем Огіним на основі стародавніх культових зображень, зберіглася, але завдяки мудрим порадам заслуженого художника України Валентина Войтенка головний символ "Великого Вогню" трохи змінився. Остаточно графічний містичний знак перемоги над ворогами, який зображений на прапорі "Великого "Вогню" виразив у своєму малюнку відомий філософ, художник, поет та громадський діяч - Владислав Горанін (Горан) - голова київської громади "Великого Вогню" і славетний координатор непідкупної молодіжної антикорупційної організації "Білий Молот". Також треба зазначити вклад інших митців, а саме Радаслави Огінської і Явіра Іскри.

Духовна течія "Великий Вогонь" сьогодні відзначає свій неформальний ювілей: рівно 25 років тому, 5 липня 1990 року декілька молодих житомирян проголосили у своєму колі про створення патріотичного містичного духовного ордену, який назвали - "Великий Вогонь". Головою групи був Геннадій Боценюк, який вже з 17 серпня 1990 року почав збирати однодумців і навчати їх національному воїнському мистецтву на основі прадавньої міфології наших предків.

Багато можна розповідати про "Великий Вогонь" - це єдина справжня "язичницька" організація в Україні, ідеологія якої заснована спираючись на достовірні національні джерела. Багато великих митців України були близькі до "Великого Вогню" і допомагали його лідеру - Князю Огіну (Геннадію Боценюку) відроджувати національну культуру.

Шлях "Великого Вогню" був тернистим. З самого початку своєї активної діяльності Князю Огіну доводилося зіштовхуватися з "стукачами", провокаторами і сексотами спецслужб. Як і 25 років тому, зараз він продовжує боротися з кгбешним проектом: теософською сектою Біле Братство.

Посвячення прапора відбулося на святій скелі Тура на околиці Житомира. На заході були присутні представники київської громади "Великого Вогню", на чолі з її головою. Також Князь Огін провів молебен во славу наших пращурів та задля нашої перемоги над московсько-татарською ордою.

Сьогодні було заявлено про проведення смолоскипної ходи на честь Перуна 21 липня. Відбулося обговорення деталей майбутнього заходу. Голова київської громади "Великого Вогню" переконаний, що на сьогоднішній день однією з головних цілей воїнів світла є звільнення політв'язнів, якими заповнені українські тюрми.

Князь Огін, який зі сцени Майдану 29 листопада 2013 року зробив пророцтво, що Майдан вистоїть і режим Януковича буде повалений, але після цього почнеться кривава війна з Російською імперією, і Україна-Русь переможе, сьогодні зробив ще одне пророцтво.

"Перемога над Татаро-мордовською Ордою станеться набагато раніше, ніж вважають наші одноплемінники. І як тільки ми повалемо "внутрішню Хазарію", то одразу Московська Орда завалеться сама собою. Не довго вже чекати. Залишилось лише визволити політв'язнів кривавого маріонеточного режиму Яценюка-Порошенка. Ці гидотні потвори самі відчувають, що доживають останні дні", - наголосив Князь Огін.

"Зараз мова йде не про можливі місцеві вибори, треба говорити про конфіскацію майна і яким саме буде перелік осіб, які за вироком народного трибуналу отримують виключну міру покарання - смертну кару. Найближчих родичів ворогів народу, які досягли повноліття, це теж стосується. Страта ворогів народу повинна бути публічною, вона відбудеться на Майдані Незалежності, саме на початку вулиці Інститутської", - підкреслив Князь Огін.

Переглядів: 2725 | Додав: Радаслава | Теги: Великий Вогонь, язичництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
САЙТ СЛОВ’ЯНСЬКОЇ ДУХОВНО-РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ "ВЕЛИКИЙ ВОГОНЬ” (м.Житомир)
Copyright greatfire.ucoz.ua © 2010